Asiakasraportointi

Puunkaato

palvelut.jpg

Puunkaatopalvelut ammattitaidolla, kartoituksesta kaatoon ja kantojen jyrsintään

Hoidamme sekä yksityisasiakkaiden pienemmät tarpeet, että yritysten ja kiinteistöjen suuremmat urakat.

Puunkaadon yhteydessä voi sattua ja tapahtua, ja se olisi hyvä aina jättää ammattilaisen tehtäväksi. Meiltä löytyy oikeat välineet, menetelmät ja ammattitaito. Erityisesti hankalassa paikassa sijaitsevat tai huonokuntoiset puut voivat vaatia muun muassa kiipeilykaatoa, nostokorityöskentelyä tai autonosturitoimia, jolloin on parempi kääntyä ammattilaisen puoleen. Yrityksellämme on kattava vastuuvakuutus.

Palveluvalikoimamme kattaa puunkaatopalvelut kokonaisuudessaan, aina alkuvaiheen kuntokartoituksista, kaadon jälkeiseen pihan maisemointiin sekä runkojen ja oksien poiskuljetukseen. Meidän kautta tilaamalla saat valita juuri itsellesi parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden. Puunkaadon yhteydessä kauttamme hoituu tarvittaessa myös konsultointi ja lupa-asioiden sekä suunnitelmien teko. Toteutus suoritetaan juuri sinun tarpeidesi mukaan joko avaimet käteen -urakkana alusta loppuun tai esimerkiksi pelkkänä puunkaatona, jolloin voit itse hoitaa muut työt oman aikataulusi ja osaamisesi mukaisesti.

Puunkaatopalvelumme:

  • Puiden kuntoarviointi silmämääräisesti ja koneellisesti resistografilla
  • Puiden kaatotyöt
    • Henkilökaadot ja nosturikourakaadot
  • Hoitoleikkuut, rakenneleikkuut ja latvustuennat
  • Kannonjyrsintä, jyrsintähakkeen poisvienti ja nurmelle levittäminen
  • Klapien valmistus
  • Oksien haketus
  • Tukkien sahaus
  • Oksien ja runkojen poiskuljetus

Toiveiden mukaisesti oksat voidaan myös hakettaa ja puunrungot katkoa haluttuun mittaan tai pilkkoa klapeiksi asti, minkä jälkeen ne voidaan siirtää haluttuun paikkaan. Rungot ja oksat voidaan viedä myös kokonaan pois.

 

Hinnoittelun muodostuminen

Yleensä yksittäisen puun tai puiden poistaminen muodostuu kokonaisuudeksi asiakkaan tarpeen mukaisesti. Siihen voi sisältyä muun muassa oksien karsinta, runkojen katkonta klapimittaan tai siirreltäviin pölli- ja tukkipituuksiin sekä näiden siirtäminen käsin tai koneellisesti haluttuun paikkaan. Näiden lisäksi suosittuja palveluita ovat olleet kaadon yhteydessä klapien valmistus, kantojen jyrsintä, oksien poisvienti tai hakettaminen.

Ensin tehdään tilannearvio asiakkaan luona, että saadaan kokonaisvaltainen kuva tilanteesta ja tarpeesta, minkä pohjalta voidaan sitten tehdä asianmukainen tarjous. Tilanteen sen salliessa, puunkaato voi olla mahdollinen jo tilannearvion yhteydessä. Tilannearvion tekeminen asiakkaan luona ja tarjouksen antaminen ei luo mitään velvoitteita tai kustannuksia. Pyydä tarjous ja käydään yhdessä läpi teidän tarvekokonaisuus.

Muistathan, että puiden kaataminen omasta kotipihasta on kotitalousvähennyksen alaista työtä. Lisätietoja asiasta esimerkiksi täältä.