Asiakasraportointi

Muut palvelut

palvelut.jpg

Jäteastioiden pesu

Siistiä jäteastiaa on mukava käsitellä, katsella ja haistella. Pesemme säännöllisesti asiakkaidensa jäteastiat tyhjennyksen yhteydessä. Tämän mahdollistaa pesulaittein varustettu, pakkaava jäteauto. Näin ei tarvita erillistä pesuautoa lainkaan, vaan pesu tehdään tavanomaisen tyhjennyskäynnin yhteydessä. Samalla säästämme ympäristöä, kun pesu voidaan tehdä yhdellä autolla kahden erillisen käynnin sijaan. Jäteastiat pestään ilman luontoa kuormittavia pesuaineita, ja käytetty pesuvesi kerätään talteen auton omaan pesuvesisäiliöön, joka käydään tyhjentämässä jätteiden ohessa vastaanottopaikalle käsiteltäväksi.

Tietoturva- ja kierrätyspalvelut yrityksille

Tarvitsetko jätehuolto- tai tietoturvapalveluja toimistoosi? Räätälöimme emoyhtiömme Paperinkeräys Oy:n kanssa yrityksellesi esimerkiksi tietoturvapalvelun, eri jätejakeiden keräyksen sekä toimistokalusteiden kierrätyksen. Meiltä saat lisätietoa.

Jätteiden Kotinouto -palvelu

Onko nurkkiisi kerääntynyt ylimääräistä tavaraa, joista haluaisit eroon helposti ja vastuullisesti?

Tilaamalla kauttamme kotinoudon jätteille ja kodin pientavaroille, toimitamme teille pyörällisiä jäteastioita, joiden tilavuus on 240 litraa.

Astioihin voi laittaa kaikkea kotitalouksien tavanomaista jätettä ja rojua, kuten tekstiilejä, posliineja, astioita ja kankaita. Astioihin ei saa laittaa biojätteitä, sähköelektroniikkaromua (SER) ja vaarallisia aineita! Näiden noudoista on sovittava erikseen.

Isommat tavarat saamme vietyä pois jäteastioiden noudon yhteydessä, kunhan niistä on sovittu etukäteen. Palvelun hinta alk. 74,50€ (sis. alv. 24%) Hintaan sisältyy jäteastioiden toimitus, poisnouto sekä jätteenkäsittelymaksut.

Palvelun voitte tilata asiakaspalvelustamme sähköpostitse info@kuljetuspiste.com tai puhelimitse 03-872010.

Noudamme pois myös isommat tavarat kuten sohvat ja huonekalut. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!