Asiakasraportointi

Vuodesta 1974 kertynyt kokemuksemme yhdistyy terhakkaaseen palveluasenteeseen, jotta sinä saat juuri tarvitsemaasi paikallista ympäristöystävällistä jätehuoltoa.

 

Jätehuolto ja -kuljetus

Etunamme on se, että emme joudu kuljettamaan jätteitä pitkiä matkoja kierrätykseen ja jälkikäsittelyyn, vaan viemme kaikki jakeet Lahden jätteenkäsittelylaitoksiin, joissa on tarjolla kaikki jätteiden kierrätys- ja hyötykäyttötoiminnot.

palvelutteksti

 

Jäteastiat, myynti ja vuokraus

Toimitamme sinulle sopivat keräilyvälineet aina 140 litran jätesäiliöistä kaupan puristimiin. Yrityksille, yhteisöille ja kunnille tarjoamme tarpeen mukaan mitoitetut kilpailukykyiset ratkaisut. Suosiotaan kasvattavat syväkeräyssäiliöt, joiden tyhjentämiseen käytämme tehokasta Hiab-nostinta. Meiltä voit joko vuokrata tai ostaa keräysvälineet vaivattomasti käyttöösi. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 

Vaihtolavat

Vaihtolavapalvelumme sopivat sellaisille yritysasiakkaillemme, jotka tuottavat runsaasti tiettyjä jakeita, kuten metallia tai puuta tai suurempia määriä muuta jätettä. Talkoiden yhteydessä vaihtolavat ovat suosittuja myös taloyhtiöissä tai omakotitalon remontin aikana.

 

Kaivojen ja säiliöiden tyhjennys

Meiltä saat myös kaivojen tyhjennyspalvelun. Tyhjennämme säännöllisesti tai tilattuna hiekanerotus-, rasvanerotus-, öljynerotus- ja lokakaivot. Säännöllinen tyhjennys auttaa pitämään kaivot ja viemäröinnit kunnossa.

 

Jäteastioiden pesu

Siistiä jäteastiaa on mukava käsitellä, katsella ja haistella. Pesemme säännöllisesti asiakkaidensa jäteastiat tyhjennyksen yhteydessä. Tämän mahdollistaa pesulaittein varustettu, pakkaava jäteauto. Näin ei tarvita erillistä pesuautoa lainkaan, vaan pesu tehdään tavanomaisen tyhjennyskäynnin yhteydessä. Samalla säästämme ympäristöä, kun pesu voidaan tehdä yhdellä autolla kahden erillisen käynnin sijaan. Jäteastiat pestään ilman luontoa kuormittavia pesuaineita, ja käytetty pesuvesi kerätään talteen auton omaan pesuvesisäiliöön, joka käydään tyhjentämässä jätteiden ohessa vastaanottopaikalle käsiteltäväksi.

 

Tietoturva- ja kierrätyspalvelut yrityksille

Tarvitsetko jätehuolto- tai tietoturvapalveluja toimistoosi? Räätälöimme emoyhtiömme Paperinkeräys Oy:n kanssa yrityksellesi esimerkiksi tietoturvapalvelun, eri jätejakeiden keräyksen sekä toimistokalusteiden kierrätyksen. Meiltä saat lisätietoa.

 

Jätteiden Kotinouto -palvelu

Onko nurkkiisi kerääntynyt ylimääräistä tavaraa, joista haluaisit eroon helposti ja vastuullisesti?

Tilaamalla kauttamme kotinoudon jätteille ja kodin pientavaroille, toimitamme teille pyörällisiä jäteastioita, joiden tilavuus on 240 litraa.

Astioihin voi laittaa kaikkea kotitalouksien tavanomaista jätettä ja rojua, kuten tekstiilejä, posliineja, astioita ja kankaita. Astioihin ei saa laittaa biojätteitä, sähköelektroniikkaromua (SER) ja vaarallisia aineita! Näiden noudoista on sovittava erikseen.

Isommat tavarat saamme vietyä pois jäteastioiden noudon yhteydessä, kunhan niistä on sovittu etukäteen. Palvelun hinta alk. 74,50€ (sis. alv. 24%) Hintaan sisältyy jäteastioiden toimitus, poisnouto sekä jätteenkäsittelymaksut.

Palvelun voitte tilata asiakaspalvelustamme sähköpostitse info@kuljetuspiste.com tai puhelimitse 03-872010.

Noudamme pois myös isommat tavarat kuten sohvat ja huonekalut. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!