Kuljetuspiste Uusimaa

Kuljetuspiste Uusimaa on toiminut Uudenmaan alueella vuodesta 2018. Kuljetuspiste Uusimaa on osa Encore Ympäristöpalvelut -konsernia.

Vaihtolavat

Vaihtolavapalvelumme sopivat sellaisille yritysasiakkaillemme, jotka tuottavat runsaasti tiettyjä jakeita, kuten metallia, puuta tai suurempia määriä muuta jätettä. Talkoiden yhteydessä vaihtolavat ovat suosittuja myös taloyhtiöissä tai omakotitalon remontin aikana.

  Yhteydenottopyyntö

  Sähköposti*

  Puhelin

  Asia


  Katso rekisteriseloste täältä.

  Kuormalavat

  Emoyhtiömme Encore Ympäristöpalvelut Oy tarjoaa Encore-kuormalavapalvelua. Kuormalavapalvelu keskittyy Klaukkalassa toimivaan kuormalavakeskukseen, jossa käsitellään yli 1.5 miljoonaa lavaa vuodessa.

  Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa Encore on tuonut markkinoille päivittäistavarakaupan toimitusketjuihin vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät Encore-kuormalavat.

  Alan suurimpiin kuuluvana toimijana Encore ostaa sinulta turhat ja käytöstä poistetut kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotasi. Jos taas tarvitset lavoja lisää, voit vuokrata tai ostaa ne heiltä.

  Encore Kuormalavapalvelu

  Lisätietoja

  Ota yhteyttä
  Tiedustelut ja tilaukset
  Vaihde (09) 228 191
  kuormalavat@encorepalvelut.fi

  Laskutustiedot

  Kuljetuspiste Uusimaan laskutustiedot ovat samat kuin Hämeen Kuljetuspiste Oy:n.

  Operaattori Basware
  Välittäjän tunnus BAWCFI22
  Hämeen Kuljetuspiste Oy:n verkkolaskuosoite 003705876079

  Hämeen Kuljetuspiste Oy:lle voi toimittaa laskuja myös PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseen: kuljetuspiste@bscs.basware.com
  Osoitteeseen ei tule lähettää mitään muuta materiaalia. Laittakaa yksi lasku yhteen PDF-tiedostoon. Yhdessä sähköpostissa voi olla useampi PDF-tiedosto. Jos laskussa on liitteitä, niiden tulee olla samassa PDF-tiedostossa laskun kanssa siten, että laskusivu on ensimmäisenä.

  Jos verkkolaskutusta ei ole käytössä, eikä laskua saada skannattua, lähetetään paperilasku osoitteeseen:

  Hämeen Kuljetuspiste Oy

  PL 726

  00026 BASWARE

  Y-Tunnus: 0587607-9