Kuljetuspiste Uusimaa

Kuljetuspiste Uusimaa on toiminut Uudenmaan alueella vuodesta 2018. Kuljetuspiste Uusimaa on osa Encore Ympäristöpalvelut -konsernia.

Vaihtolavat

Vaihtolavapalvelumme sopivat sellaisille yritysasiakkaillemme, jotka tuottavat runsaasti tiettyjä jakeita, kuten metallia, puuta tai suurempia määriä muuta jätettä. Talkoiden yhteydessä vaihtolavat ovat suosittuja myös taloyhtiöissä tai omakotitalon remontin aikana.

Yhteydenottopyyntö

Sähköposti*

Puhelin

Asia

Katso rekisteriseloste täältä

Kuormalavat

Emoyhtiömme Encore Ympäristöpalvelut Oy tarjoaa Encore-kuormalavapalvelua. Kuormalavapalvelu keskittyy Klaukkalassa toimivaan kuormalavakeskukseen, jossa käsitellään yli 1.5 miljoonaa lavaa vuodessa.

Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa Encore on tuonut markkinoille päivittäistavarakaupan toimitusketjuihin vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät Encore-kuormalavat.

Alan suurimpiin kuuluvana toimijana Encore ostaa sinulta turhat ja käytöstä poistetut kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotasi. Jos taas tarvitset lavoja lisää, voit vuokrata tai ostaa ne heiltä.

Encore Kuormalavapalvelu

Lisätietoja

Ota yhteyttä
Tiedustelut ja tilaukset
Vaihde (09) 228 191
kuormalavat@encorepalvelut.fi

Laskutustiedot

Kuljetuspiste Uusimaan laskutustiedot ovat samat kuin Hämeen Kuljetuspiste Oy:n.

Operaattori Basware
Välittäjän tunnus BAWCFI22
Hämeen Kuljetuspiste Oy:n verkkolaskuosoite 003705876079

Hämeen Kuljetuspiste Oy:lle voi toimittaa laskuja myös PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseen: kuljetuspiste@bscs.basware.com
Osoitteeseen ei tule lähettää mitään muuta materiaalia. Laittakaa yksi lasku yhteen PDF-tiedostoon. Yhdessä sähköpostissa voi olla useampi PDF-tiedosto. Jos laskussa on liitteitä, niiden tulee olla samassa PDF-tiedostossa laskun kanssa siten, että laskusivu on ensimmäisenä.

Jos verkkolaskutusta ei ole käytössä, eikä laskua saada skannattua, lähetetään paperilasku osoitteeseen:

Hämeen Kuljetuspiste Oy

PL 726

00026 BASWARE

Y-Tunnus: 0587607-9