Asiakasraportointi

Yritysasiakkaat

kenelle.jpg

Yritysasiakkaat

Palvelemme kaikenkokoisia yritysasiakkaita joustavasti ja ketterästi. Asiakaspalvelumme on helposti tavoitettavissa ja palvelemme mielellämme. Tilauksen jättäminen on vaivatonta. Paikallisena toimijana reagoimme nopeasti ja pidämme huolen, että hommat hoituvat. Sen takaamiseksi meiltä löytyy toimintavarmuustakuu.

Kattavaan palvelutarjontaamme kuuluvat jätehuollon lisäksi muun muassa keräysvälineiden ja vaihtolavojen vuokraaminen, lokapalvelut ja puunkaatopalvelut. Yritysasiakkaillemme tarjoamme lisäksi tietoturvapalveluita ja raportointia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Raportteihin voidaan sisällyttää tyhjennystapahtumat päivämäärineen, painoineen ja kustannuksineen ja toimitamme raportit sovituin aikavälein. Raporttien ansiosta palvelua on mahdollista muokata ja kehittää vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tarpeisiin sopivaksi ja välttää hukkaeurot.

Teemme myös tarvekartoituksia sekä konsultointeja tarvittaessa myös paikan päällä. Ota yhteyttä ja luodaan juuri teidän tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus!