Asiakasraportointi
yritys.jpg

21.12.2016

Joulunaika tuo muutoksia tyhjennysaikatauluihin

Joulunaika lisää kertyviä jätemääriä huomattavasti, ja jätekatokset täyttyvät varsinkin Jouluaaton jälkeisinä päivinä kovaa vauhtia. Varsinkin Jouluna ja sen jälkeisinä viikkoina pahvin, pakkausmateriaalien ja paperin jätekertymät ovat huomattavasti tavanomaista suurempia.Jäteautomme ajavat reittejä normaaleiden ajorytmien mukaisesti, mutta välipäiväviikolla, sekä uuden vuoden jälkeisellä viikolla olevat arkipyhät Tapaninpäivä ja Loppiainen tuovat omat haasteena reittien ajamiseen.

Arkipyhäviikoilla ajot siirtyvät pääosin saman viikon lauantaille, joten mikäli jäteastianne ei tyhjene sinä tavanomaisena päivänä, niin tyhjennys on kuitenkin tulossa viimeistään siis viikonlopun aikana. Kuljettajamme ajavat Jouluajan, välipäivät sekä vuoden ensimmäisenä viikkona lähes tauotta aina arkisin klo 7-22 ja osittain myös pyhäpäivinä aina jätemääräysten sallimina kellonaikoina, joten eiköhän nosteta nämä työnsankarit kohdatessamme iloinen hymy suupielille!?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa arkisin myös välipäivinä totutusti klo 8-16!

Toivotamme asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme oikein mukavaa ja rauhallista Joulua, sekä menestyksestä uutta vuotta 2017!

Terveisin,

Kuljetuspisteen väki

 

PS: Olethan jo päässyt näkemään viimeisimmän yhteistyöspottimme Lahden Pelicansin kanssa?